NATUZZI PREDSTAVLJA “INTRO” FABIA NOVEMBRA

Natuzzi predstavlje INTRO Fabia Novembra na MIAMI DESIGN WEEK-u

NATUZZI ITALIA se vratio na design week u Majamiju, sa jedinstvenim projektom čuvenog arhitekte i dizajnera Fabia Novembra. 

Fabio Novembre je transformisao naš “flagship store” u secnu dijaloga između Natuzzi-jeve Re-Vive stolice i njegove intsalacije “INTRO”, koja je bila realizovana od strane Natuzzi-ja, povodom XXI Trijenalea u Milanu. Instalacija je bila predstavljena u okviru izložbe “ROOMS NOVEL LIVING CONCEPTS”. 

Njegov rad, koji će biti izložen u NATUZZI salonu od 1-7 decembra, je jajolika kapsula koja bukvalno guta posetioce i zatim ih nakon toga vraća u svet, preporođene i osvešćene. U tom idaelnom uterusu , posetiocu se obraća glas glumca Viliama Defoa, čitajući pasuse iz dela Fabia Novembra “Dizajn objašnjen mojoj majci” i odlomke iz filma Federika Felinija “8 1/2”. 

Instalacija zauzima centralno mesto na ulasku u salon, dočekujući posetioce sa neuobičajenom formom i impozantnim prisustvom. Na čelu strukture je postavljena Re-Vive linija, kao obeležje brenda, poresvučene kožom po gradaciskoj paleti od crvene do crne boje – što predstavlja fokus dijaloga između NATUZZI-jevih proizvoda i Novembrove instalacije.

CONTACT US RIGHT AWAY